Skal facaden renoveres

Facaden er husets ansigt udadtil. Det betyder meget for husets værdi, at facaden er flot at se på. Det er vigtigt at pleje og vedligeholde husets facade, så huset ikke falmer og nedslides over tid. 

Fugerne mellem mursten smuldrer med tiden og huset kan se slidt ud. Vi fræser fugerne ud og fuger huset igen, så det står som nyt. Vi renoverer murstensfacader, vi laver pudsede facader, filtsede facader, facadeisolering m.v. Der er med andre ord mange gode grunde til at bestille en facaderenovering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 21 93 09 08 eller brug formularen og vi kontakter dig.

Nyt tag eller skal det gamle renoveres

Renovering af det eksisterende tag

Skal dit eksisterende tag renoveres, eller er der nogle mindre tagreparationer, der skal udføres, hjælper Axel’s Murerforretning gerne med dette. 

Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag? Her hos Axel’s Murerforretning har vi stor erfaring inden for udbedring af stormskader og generel tagrenovering. Hvis dit hus eksempelvis har mistet tagsten under en orkan eller anden type storm, så kommer Axel’s Murerforretning ud til dig hurtigst muligt og udbedrer skaden.
Vi står klar til at hjælpe dig med netop det problem, som du har brug for. 

Vi giver gerne et tilbud på renovering af dit tag.

 

Skal du have nyt tag 

Axel’s Murerforretning hjælper dig gerne med at udskifte til nyt tag. Vi giver dig altid den bedste rådgivning og vejleder dig omkring valg af materialer og hvilke muligheder du har.

Kontakt Axel’s Murerforretning for uforpligtende tilbud på dit tagprojekt på telefon 21 93 09 08 eller brug formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.